:)

  min sötnos igen!

ehh hihi inte snygg bild!


:( Älskar dig GUBBEN!!!!!!! <3

På onsdag ska min älskade Crispin Avlidas :( Gud jag vill bara skrika och gråta!!! jag älskar gö dig gubben ! varför skulle du bli halt ?!!!!  Och oh-ve :( men när jag är och har rolig tar en annans liv slut!! :( jag älskar dig, det kommer jag alltid att göra!!!

Michelina min underbara katt!


Cripin och jag!


Onsdag!!

Yes!!!! På onsdag drar min klass och jag till grönan och biologiska i stockholm som klass resa!! Det ska bli så jäkla roligt !! och jag och vickan drar upp i kvasten för hon första gången för mig ehh... har inget svar på den frågan xD SES kram/ Anja xP

en suddig jag!


Hej! ;) ;D

yessssssssssssssssssssssssss! på fredag är det karneval i avesta!  ska verkligen åka karusell och köpa saker!!  ser man någon där ?


:(

Min älskade lilla Crispin ska avlidas :( har gråtit skit mycke nu !!! ÄLSKAR DIG GUBBEN!!!!!!!!!!!!   <3  :(

TWILIGHT ÄGER!

hej nu har jag blivit galen i twilight!!!  Och Edward är så söt i filmen !
hoppas ni haft det bra!

Hej! ;)

Hej vet att jag inte laggt in så mycke men det går bara ibland att logga in vet ej varför ?!  men , men!. I helgen var jag i  stockholm och firade Indka som fyllde 8 år ( Inka är min låsassyrra)  men på söndagen åkte vi hem till dalarna och pappa och lite släkt följde med och vi grilla och bada :)  och med mig hem från stockholm fick jag nått av pappa !  :D   ..............................  En egen laptop :D han är så snäll! . Aja ses kram /Anja!

RSS 2.0